minuta. Tada je Natho odlično “zalomio” čuvara i centrirao sa desnog boka po zemlji, a onda je iz prve šutirao Baždar sa 12 metara i tako savladao Rosića za nova tri boda. Crno-beli su se tako popeli na drugo mesto sa sedam bodova manje od Zvezde (ukupno 37), dok je Radnički ostao na 11. mestu sa 16 osvojenih bodova. Kraj meča! 83' - GOOOOOOOL! I Baždar postiže gol. Radnički je demoliran u Humskoj. Natho je odlično zalomio čuvara, centrirao je sa desnog boka po zemlji, a onda je iz prve šutirao Baždar sa 12 metara i tako savladao Rosića.
Napadač Partizana se namestio na nekih 20 metara od gola, a onda raspalio po lopti i smestio je u donji desni ugao. Detalj sa meča FK Partizan - Radnički Niš/Starsport Nismo se ni „okrenuli“ crno-beli su stigli i do drugog pogotka. Odličan centaršut Pantića iz kornera, a najviši u skoku na pet metara bio je Rikardo, golman je veoma loše procenio, a lopta je završila u mreži. Do kraja poluvremena zabeležen je samo pokušaj Belića sa distance kao i u šut Andrije Pavlovića posle organizovane akcije, dok su i Nišlije imale dva udarca sa distance, ali ne i više od toga. U drugom delu meča na gol smo čekali samo 10 minuta.
46' - Počeo je drugi deo meča. 45' - Kraj prvog poluvremena. Nema Natha? To se ne vidi, barem se nije videlo u prvih 45 minuta, naročito što je i Baždar bio i te kako uključen u svaki segment igre. 43' - Prvi žuti karton na meču zaradio je igrač gostiju Đurišić posle oštrog starta na centru. Moraće Nišlije daleko bolje u nastavku ukoliko žele da dođu do bilo kojeg drugog rezultata koji nije poraz. 38' - Uh, ovo je bila dobra šansa za Pavlovića. Rikardo je primirio jednu loptu koju je dobio od Baždara, a potom je produžio do Andrije Pavlovića koji se nameštao i pronašao poziciju za udarac sa ruba kaznenog prostora, ali je malo nedostajalo da stigne do drugog gola. 36' - Dva pokušaja Nišlija sa distance. Ništa više osim kornera nisu dobili gosti, Partizan se povukao i dozvolio protivniku da igra, što nekad može da se obije o glavu.
Baždar se oslobio jednog čuvara, a onda se na 20 metara od gola okrenuo, namestio se i šutirao, ali je pogodio okvir gola. Nišlije će morati dosta bolje da odigraju, deluju i te kako smušeno. 1' - Utakmica je počela! Startne postave Partizan: Popović, Živković, Saničanin, Vujačić, Uroševi, Belić, Traore, Baždar, Pantić, Pavlović, Rikardo. Radnički Niš: Rosić, Đorđević, Stajić, Savić, Gaku, Đurišić, Jovanović, Dimić, Mesarović, Cvetković, Štulić.
Meč 17. kola Superlige Srbije je, i te kako, bitan za crno-bele kako bi prekinuli niz utakmica bez pobede i nastavili borbu z asam vrh tabele. Pred ovaj duel, trener crno-belih Gordan Petrić je istakao da - Da li je pritisak na njima? Ne, to neko drugi stvara, kako stvara, možda veštački, ono što znam je da ćemo se mi boriti da svaku utakmicu odigramo na najbolji mogući način.
Uoči meča Ovaj duel je izuzetno bitan za crno-bele kako bi prekinuli mini “crnu seriju” u kojoj se nalaze. Tokom konferencije za novinare pred meč sa Radničkim, trener partizana Gordan Petrić istakao je da je klub tek jutros sleteo u Srbiju posle meča u Francuskoj i da još ne zna na koga može da računa od igrača, pošto nije siguran kakav je zdravstveni bilten. Pričao je i o samom meču, dok nije moglo da prođe bez pitanja i njegovog utiska o tome, da li će rezultatski neuspeh protiv Javora nametnuti pritisak Partizanu. Petrić je na ovo pitanje dao jedan zanimljiv, ali i vrlo iskren odgovor. - Ma neće... Pritisak se stvara na neku drugu stranu, ja kad bih vam iskreno pričao i ono što kažem prijateljima, meni nije teško da kažem.
Nogomet, Srbija: Radnički Niš rezultati uživo, rezultati, raspored
[[ватцх онлине!]] Нови Пазар ТСК uživo prenos 05/02/2023
Najveći problem u srpskom fudbalu su Zvezda i Partizan! Nekad problem pravi Zvezda, nekad pravi Partizan, trenutno, poslednjih par godina taj problem pravi Zvezda i to je očigledno. Nemam ništa protiv toga, jedino što se stvara, rekao sam ranije, da ne dozovlimo da se narod posvađa zbog fudbala - rekao je Petrić, prenosi Telegraf, i dodao: - Da li je pritisak na njima? Ne, to neko drugi stvara, kako stvara, možda veštački, ono što znam je da ćemo se mi boriti da svaku utakmicu odigramo na najbolji mogući način.